Om PotePodden

– firbent prat
med Jeaneth & Co.

Hverdagslivet med hund er hovedfokus, fordi uansett hvilket aktivitetsnivå vi er på som hundeeiere eller bruksområde vi er interessert i, så er det flest hverdager også i hundelivet. Det å ha et godt hundeliv, hver dag. Uansett om du er ny hundeeier eller en erfaren hundekjenner, gir PotePodden deg innsikt, tips, og inspirasjon for å berike hverdagen med din firbeinte venn.

Vi mener at grunnleggende kunnskap om hund og hundehold er helt avgjørende for et godt hundeliv. Fra praktiske råd om daglig omsorg til dypere dykk i hundens adferd og psykologi, dekker vi emner som berører alle nivåer av aktivitet og engasjement. Lytt inn for å lære, le, og kanskje til og med løse noen av de små og store gåtene i hundeholdet!

Møt våre podverter

Dedikert oppdretter, hundeinstruktør og podvert, kjent for sin dype lidenskap for hunder og dyrevelferd.

Gjennom sitt arbeid som instruktør og oppdretter legger Jeaneth stor vekt på å bygge sterke og positive relasjoner mellom hunder og deres eiere. Hun er også ofte å se i utstillingsringen med sine hunder. Som vert i PotePodden, deler Jeaneth sin innsikt og erfaringer, og byr på råd om alt fra daglig omsorg til aktiv trening og generell hundeprat sammen med ulike gjester.

01

Jeaneth Catarro

Frank er medvert og produsent for PotePodden, hundeinstruktør og og prosjektleder ved
CK Akademiet.

Han leder ulike prosjekter som alle har som mål å fremme hundens velferd gjennom bedre forståelse og kommunikasjon mellom hund og eier.
Frank lever bokstavelig talt et hundeliv sammen med Jeaneth og omgitt av en hel flokk firbente, hvor tilnærming er preget av en dyp respekt for hundenes naturlige behov og deres individuelle personligheter. Målet i hundetreningen er at alle hundeeiere skal oppnå et lykkeligere og mer harmonisk samvær med sine firbeinte venner.

02

The Dogfather

Frank Catarro